Witte Falke sokken witgoed was gids 2018

 

Hallo allemaal. Vandaag een verslag over mijn laatste witgoed aankopen. Ik heb een hele zooi aan witte Falke sokken gekocht laatst. Ik was echt toe aan nieuwe sokken. Niet zomaar sokken maar echte premium merk sokken.

 

Voorheen liep ik altijd op die sokken van HEMA, Zeeman, Action, dat soort winkels. Echt pauper kwaliteit kan ik je verzekeren. Het lijkt goedkoop, een euro voor een sok maar als je er maar 5 maanden mee doet dan is dat helemaal niet zo goedkoop! Tot ik een maat van mij tegenkwam die zweerde bij Falke sokken.

 

Wat betreft de kleur ik opteer altijd voor witte sokken. Dus ik heb zo 12 paar witte sokken gekocht.

 

Ik vond ze bij de winkel Hemdvoorhem. Was eerst wel beetje verbaasd, hemdvoorhem die zullen toch helemaal geen sokken hebben of wel. Toch maar even kijken en ja hoor ze hadden die aanbevolen Falke sokken, en de verzending was gratis dus ik was direct om.

 

Contactgegevens:

HemdVoorHem

Adres: Jadelaan 25, 2132 XX Hoofddorp

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 020 820 3744

URL: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

 

Qua wassen is er geen echte verandering. Ik houd alle witte kleding stukken bij elkaar. Dat is het wel. Het is niet zo dat die sokken gemaakt zijn van merino wol of ander delicaat goed waar je voorzichtig mee moet zijn met wassen. Ik heb eens een merino wol trui gehad. Nou die was na 1 keer wassen al zoveel gekrompen dat ik hem nooit meer aan kon. Weg investering. Haha, maar dat zal met deze Falke sneaker sokken nimmer gebeuren hoor kan ik u verzekeren.

 

Drie weken later nu, en de sokken zien er nog puntgaaf uit. Ik vermoed dat ik met deze sokken het komende decennium wel door ga komen. Kortom een geslaagde aankoop en ik kan iedereen van harte deze sokken aanbevelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *