Witgoed kopen: waar kun je het beste witgoed kopen?

Witgoed kopen: waar kun je het beste witgoed kopen?

Waarom zelf een aanhanger of bestelbus huren om jouw witgoed te kopen, thuis te brengen en vervolgens aan te sluiten wanneer het ook eenvoudiger kan? Tegenwoordig hoef je de deur niet uit, lees je direct de witgoedwinkel ervaringen over de wasmachine of droger online. Ook kun je de specificaties van het witgoed eenvoudig vergelijken. Webwinkels komen met twee bezorgers bezorgen, sluiten het apparaat aan en nemen het oude witgoed mee. Die service vind je niet bij de meeste lokale witgoedwinkels. Waar moet je op letten en wat kun je verwachten? Dat lees je in deze blog.

Van gratis bezorging (tot volledige aansluiting)

In de zoektocht naar een nieuwe wasmachine, droger of ander witgoed wil je natuurlijk zoveel mogelijk uitbesteden én zo goedkoop mogelijk uit zijn. Er zijn verschillende witgoed webwinkels die het witgoed thuis komen bezorgen en de volledige aansluiting verzorgen. Ze tillen de apparaten tot wel vier verdiepingen hoog, pakken de producten uit en sluiten het aan. Er zijn tot slot zelfs bedrijven die de oude wasmachine of droger weer meenemen. Op die manier hoef je deze zelf niet te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats of af te voeren naar de milieustraat.

Achteraf, aan de deur (rembours) of gespreid betalen

Wie loopt tegenwoordig nog het risico van een onbetrouwbare witgoedwinkel. Je ontloopt tegenwoordig veel risico door achteraf te betalen of pas te betalen wanneer het witgoed geleverd is. Ook zijn er tegenwoordig genoeg webwinkels die het mogelijk maken om gespreid te betalen. Dit kan dan in 12, 24 of zelfs 36 maanden. De ideale oplossing om een grote uitgave als een nieuwe wasmachine of droger te financieren. Bekende partijen die gespreid betalen voor witgoed aanbieden zijn bijvoorbeeld Spraypay en Capayable.

Witgoed webwinkel beoordeling lezen voor aankoop

Er zijn online onwijs veel verschillende webwinkels die witgoed verkopen. Zorg er daarom voor dat je kiest voor een betrouwbare online webwinkel. Door de webwinkel beoordelingen te lezen om jij erachter of de webwinkel daadwerkelijk de beloofde service levert. Een bekende online webwinkel die witgoed levert, thuis bezorgt en waar je zelfs maandelijks kunt betalen is SmartStudentDeals. Nee, Smart Student Deals is niet enkel voor studenten. De SmartStudentDeals beoordelingen lees je via Goedbeoordeeld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *