Wat doet selfstore.nl?

Geen ruimte meer voor je spullen en woon je in de buurt van Alkmaar? Er is direct opslagruimte beschikbaar!

Je gaat verhuizen en je komt er ineens achter dat je toch wel een hoop spullen hebt die niet passen in je nieuwe huis. Of misschien heb je je huis verkocht en kan je pas over een aantal maanden je nieuwe huis intrekken. Waar moet je dan in de tussentijd al je spullen laten?

Goed nieuws! Als je opslagruimte in Alkmaar of omgeving zoekt, heeft selfstore.nl flink wat opslagruimte beschikbaar voor je! Zelfs als je je hele inboedel van je 1-gezinswoning, inclusief schuur én garage qua inhoud kwijt moet. Er zijn verschillende groottes van opslagboxen beschikbaar.

Ook voor als je geen verhuisplannen hebt kan dit uitkomst bieden! Denk bijvoorbeeld aan de kampeerspullen die je maar één keer paar jaar nodig hebt of misschien ben je wel een fanatieke kerstversierder. Al deze spullen hoeven niet per se in handbereik te liggen, dus een opslagbox zou hiervoor ook ideaal zijn. Zo heb je meer ruimte thuis voor andere zaken of misschien kan je eindelijk wat leuks maken van dat ene rommelkamertje!

Ben je een ZZP’er of heb je een eigen bedrijf? Ook daarvoor kan je terecht bij selfstore.nl! Of het nou alleen voor de papieren administratie is of tijdelijk heb je flink wat meubilair over vanwege het krimpen van je bedrijf. Zelfs met een hele bedrijfsverhuizing en/of verbouwing kan een opslagbox handig zijn! Gewoon even alle spullen in de box opslaan en tussendoor kan men rustig het nieuwe of huidige pand in orde te maken.

Het complex is goed beveiligd met 24/7 videobewaking en je hebt onbeperkt toegang tot je spullen op elk moment van de dag. Je krijgt een eigen persoonlijke toegang voor de opslagbox die je huurt. Er zijn zelfs trolleys beschikbaar voor het in- en uitladen van zware spullen en er is genoeg parkeergelegenheid aanwezig.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je toch tussendoor je opslagruimte wilt opzeggen, je kan namelijk maandelijks je overeenkomst beëindigen. Ga gerust even langs bij selfstore.nl in Alkmaar of check de website voor de verschillende mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *