Inductie fornuis van 60 cm die in elke keuken past

Inductie fornuis van 60 cm die in elke keuken past

Houd je van lekker eten? Sta je elke avond in de keuken om voor je gezin, vrienden en jezelf te koken? Dan wil je natuurlijk gebruik maken van hoogwaardige apparaten die de topkwaliteit van je voedselbereidingen garanderen. Wat het ontwerp betreft, kunt je ook jouw voorkeuren aangeven, want wat is er nu leuker dan koken of koken dat naar jouw voorkeuren is? Als je wilt koken met een fornuis dat bij je smaak past, ontdek dan eens het inductie fornuis van 60 cm. Ideaal voor smalle keukens, maar geschikt voor de echte kookliefhebber.

Wil je meer weten over het inductie fornuis van 60 cm? Lees dan hieronder in deze blog verder.

Ben je meer een fan van een traditionele of een eigentijdse 60 cm inductiekookplaat?

Ben je op zoek naar een eigentijdse keuken die strak is ingedeeld of ga je voor een traditionele keuken met nostalgie? Je bent ook op zoek naar een inductiekookplaat die daarbij past. Er zijn prachtige inductie fornuizen van 60 cm breed en met de modernste technologie, maar ze worden ook aangeboden in verschillende uitvoeringen. Een modern Sterling fornuis met zwart of roestvrij staal dat de coole stijl van uw hedendaagse keuken benadrukt, of een authentiek Richmond fornuis in rood, zwart of crème dat jouw traditionele keuken compleet maakt.

Meerdere redenen om te koken op een 60cm inductie fornuis

Het onderscheidende aspect van het fornuis dat de landelijke uitstraling heeft is dat je niet verwacht dat koken met de nieuwste technologie inductie is. Gasfornuizen worden vervangen door inductiekookplaten en er zijn initiatieven gaande om mensen af te sluiten van aardgas. Daarom zal het inductie fornuis binnenkort een essentieel onderdeel worden in de keuken worden. De 60-inch inductiekookplaat heeft het voordeel dat hij door zijn afmetingen in bijna elke keuken past. 60cm is de standaardmaat voor de meeste keuken de standaardmaat.

Heb je met een lengte van 60 cm wel genoeg ruimte om te koken? Heb je genoeg ruimte in de keuken om een nog grotere inductiekookplaat te plaatsen? Dan kun je ook overwegen om te gaan voor een inductiekookplaten van 90 of 110 centimeter breed. Deze beschikken over nog meer kookzones en natuurlijk ruimte. Combineer het fornuis met een gave koelvriescombinatie. Een koelkast en vriezer in één dan ook weer ruimte bespaard in de keuken.

De voordelen van inductie

Bij een inductiefornuis investeer je in de toekomst en in een product dat lang mee gaat. Zeker als de verwachting is dat men volledig van het gas af wil dan is het zeker het overwegen waard. Er zijn echter nog meer voordelen te noemen voor het koken op inductie, zoals:

1. Inductiekoken is veilig, en er is de minste kans dat er gassen vrijkomen.
2. Als je water aan de kook wilt brengen, gebeurt dat bij een inductie twee keer zo snel.
3. Inductieplaten zijn uitgerust met meer warmtezones, zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen werken.
4. De vlakke en gladde oppervlakken zijn gemakkelijk af te wassen na het koken.
5. Met behulp van inductie kun je op de meest efficiënte manier koken.

Overweeg jij om over te stappen op een inductie fornuis van 60 cm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *