De vele situaties waarin u een draagbare airco zou kunnen gebruiken

  • Je hebt lastige ramen. Of ze nu te klein zijn en niet genoeg frisse lucht binnen laten, te hoog zijn of niet gemakkelijk zijn om te openen; in deze lastige situaties kun je veel gemakkelijker de airconditioning aanzetten en precies richten op het punt dat jij wilt.
  • Je houdt van natuurlijk licht, maar wilt in de zomer de gordijnen niet openen om de temperatuur in huis lager te houden. Als u het zonlicht niet de hele zomer wilt blokkeren, zal een draagbare unit u in dit geval ook helpen uw huis koel te houden.
  • U heeft alleen in een deel van uw huis koeling nodig. Een draagbare airconditioning kan u in dit geval helpen om uw hotspots comfortabel te houden. Het is een geweldig aanvullend systeem, vooral in kleinere kamers.
  • U wilt gewoon een goede nachtrust krijgen. Als u één van de vele mensen bent die de hitte overdag niet erg vindt, maar ‘s avonds wanneer u in slaap wilt vallen wel, is een mobiele airco zeer geschikt voor het gebruik in uw slaapkamer. Als u het slechts een deel van de dag gebruikt, en in een beperkte ruimte, houdt u de kosten laag en blijft u koel wanneer u dit het meest nodig heeft.
  • Je leeft in een vochtig klimaat. Draagbare airconditioning units helpen ook om uw ruimte te ontvochtigen, waardoor uw kamer op zwoele dagen nog comfortabeler wordt. Als u in een droog klimaat leeft, kunt u in plaats daarvan een verdampingskoeler proberen, die in het algemeen minder elektriciteit verbruikt.
  • Merkt u op het werk, wanneer u werkt in het bedrijfsleven, dat uw ene collega het vaak veel kouder heeft dan uzelf? Ook in dit geval is een mobiele airco een perfecte uitkomst. U kunt gemakkelijk de airconditioning op uzelf richten, zonder dat een collega aan de andere kant van de kamer te veel last zal hebben van uw koude lucht. 

Wist u dat er ook mogelijkheden zijn voor het tijdelijk huren van een mobiele airco? Klimarent biedt u deze mogelijkheid. Kijk voor meer informatie op de website: klimarent.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *