De maten van een perfect passend heren pak

Een passend heren pak dragen tijdens je huwelijk is wellicht een van de belangrijkste dingen die je goed moet regelen. Het dragen van een pak dat niet helemaal goed om je lichaam heen zit kan er namelijk ongelooflijk slordig uit zien. Het is daarom handig en ook wel belangrijk om goed uit te zoeken hoe een pak precies hoort te zitten; zeker bij een pak zo belangrijk als je trouwpak. Het hangt volledig af van jouw eigen smaak en figuur hoe het pak zal zitten en wat er lekker om je lichaam heen zit. Om je een beetje te helpen met de zoektocht, helpen wij je graag verder.

Het uitzoeken van een passend heren pak

Wanneer je een passend heren pak van https://www.pakkend.nl/nl/ aan wilt schaffen, zul je ten eerste goed moeten kijken naar de borst. Het pak zal namelijk zonder moeite dicht geknopen moeten kunnen worden, zodat de stof niet bij de knoop gaat trekken. Dit ziet er namelijk enorm onverzorgd uit en laat het lijken alsof je een paar kilootjes zwaarder bent dan in werkelijkheid. Let er wel op dat je het jasje ook niet te wijd aanschaft. Dit is namelijk ook weer minder mooi, want op dat moment lijk je te zwemmen in je kostuum. Controleer dus of je je vuist tussen je borst en het jasje kunt stoppen. Is het antwoord op deze vraag ‘ja’? Dan ben je bijna altijd van verzekerd dat het jasje goed zit. 

De lengte is nog nooit zo belangrijk geweest

Natuurlijk is de lengte van het jasje ook belangrijk. Wanneer je je jasje aan hebt, zul je je armen naar beneden moeten laten hangen. Kun je de onderkant van het jasje gemakkelijk vastpakken? Dan zit hij goed. Wanneer we kijken naar de schouders van het jasje, zul je moeten opletten met schoudervullingen. Deze kunnen er natuurlijk inzitten, maar pas op dat deze niet uitsteken bij de schouders. Dit zorgt er namelijk voor dat het eruit ziet alsof je het jasje van je veel grotere broer hebt geleend. Hetzelfde geldt voor de mouwen: zorg dat deze niet over je handen hangen wanneer je je armen naar voren doet, maar ook niet halverwege je armen komen. Dit zorgt namelijk voor een erg slordige uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *